FFP Schrijverspool

Via onze website FFP.nl, het ambassadeursnetwerk en alle FFP social media kanalen publiceren we elke twee weken actuele, leuke en interessante artikelen over diverse levensthema’s voor de consument welke financiële gevolgen hebben.

Dit doen wij in samenwerking met een groep enthousiaste CFP-professionals die namens FFP, artikelen schrijven om de consument inzicht te geven, te inspireren en na te laten denken over diverse zaken rondom relevante financiële thema’s en life events; onze eigen FFP Schrijverspool.

FFP Schrijverspool
De FFP Schrijverspool bestaat uit onderstaande CFP-professionals:


Timothy van Beers CFP® RPLP
Timothy is werkzaam als Private Banker bij ABN AMRO MeesPierson. Bij het schrijven van artikelen voor FFP focust hij zich o.a. op de live events Wonen en Kinderen. Onderstaande artikelen heeft hij namens FFP geschreven.
Financieren van je eigen woning, waar moet je op letten?
De Week van het Geld: Hoe ben jij je geld de baas?

Kim ten Brake – Van der Vaart CFP® REP EHP
Kim is Financieel en Hypothecair Planner. Naast het schrijven van consumentenartikelen, schrijft zij ook regelmatig diverse PE gerelateerde vakartikelen. Onderstaande consumentenartikelen heeft zij namens FFP geschreven.

Hoe krijg je je ouders het huis uit?
Pensioen & Financial Lifestyle Planning: Jouw Toekomst, Jouw Regie
De verleiding van vrijheid! Of toch verlies?
De woningmarkt: kijken, kijken, niet (kunnen) kopen!

Iris Brik CFP®
Als Financieel en Estate Planner heeft Iris haar eigen advieskantoor, Fine Tuning Personal Finance. Daarnaast is zij Auteur van diverse boeken. O.a. Wacht maar tot ik dood ben (nalaten), Grip op je geld en Advocaat van de duivel (scheiden) zijn van haar hand verschenen. Namens FFP heeft Iris onderstaande artikelen geschreven.
Dag van het Erfrecht: Voor de gulle opa en/of oma
Scheiden na je vakantie, wat nu?

Hubrien Meijaard CFP®
Als Financieel Lifeplanner heeft Hubrien zijn eigen Financieel planningskantoor en is hij Partner bij Stan&Wende, 100% duurzaam beleggen. Namens FFP heeft hij onderstaand artikel, dat zich richt op duurzaam financieel advies, geschreven.
Duurzaam met je geld omgaan: Hoe dan!?

 

Roel Steringa
Roel is Financieel Planner en eigenaar van Steringa Financiële Planning en Energie in de Transitie. Een kantoor wat gespecialiseerd is in Duurzaamheid. Met name over dat onderwerp schrijft hij graag. Onderstaand artikel heeft hij namens FFP geschreven.
Verduurzamen, waar moet je financieel op letten?

 

Bianca Wateler CFP®
Bianca is Financieel Planner en Partner bij DURF Financieel Planners. Daarnaast is zij bestuurslid van de KPS (Kring Pensioen Specialisten), met haar ruime kennis over dit onderwerp schrijft zij namens FFP artikelen m.b.t het live event Pensioen.
Wet Toekomst Pensioenen: Wat betekent het voor jou?
De gevolgen van de Wet Toekomst Pensioenen op jouw pensioen: wat moet je weten en wat kun je doen?

Schrijf jij mee?
Ben jij financieel planner en/of CFP gecertificeerd en vind jij het leuk om consumenten op een begrijpelijke manier te informeren en te inspireren over de laatste financiële actualiteiten en ontwikkelingen over levensthema’s waarin jij bent gespecialiseerd én vind jij het daarnaast leuk om te schrijven?

Meld je dan aan via communicatie@ffp.nl we vertellen je graag meer!