Als ondernemer met een eenmanszaak lijkt het allemaal zo eenvoudig. Je runt je onderneming, je neemt geld op om privé van te leven, je investeert wat en je betaalt ieder jaar je inkomstenbelasting. Maar langzaamaan verandert het landschap van de ondernemer. Zo zijn er dit jaar o.a. wijzigingen op het gebied van de zelfstandigenaftrek, de MKB-winstvrijstelling, de FOR en het ‘pensioen’.

Welke wijzigingen komen er nog aan en waar moet je dit jaar als ondernemer nog meer rekening mee houden? Kortom, hoe blijf je als ondernemer de kapitein op je eigen schip? In deze podcast gaat Mark Dukers CFP®, directeur FFP over dit onderwerp in gesprek met Lisette Spork CFP®, Financieel Planner voor ondernemers, en Marc Thewissen CFP®, Tax Advisor bij Baker Tilly.

Ook te beluisteren via:

Over de podcast serie

Je financiën op orde hebben voor nu en later. Wie wil dat niet? In deze podcast serie ‘Over geld en goed leven’ richten we ons op allerlei financiële zaken, zoals je pensioen, je spaargeld, echtscheiding, je hypotheek en je bedrijf. Wie weet zitten er een paar mooie tips of ideeën voor jou tussen!

Alle afleveringen
Ondernemen

Gerelateerde berichten

Bezint eer gij aan de nalatenschap begint…
CFP-Podcast: Senioren op de woningmarkt
De woningmarkt: kijken, kijken, niet (kunnen) kopen!