Dag van het Erfrecht

Op vrijdag 16 juni,  vindt voor de derde keer de Dag van het Erfrecht plaats die gezamenlijk wordt georganiseerd door o.a. de verenigingen van erfrechtspecialisten van Nederland (een initiatief van EPN, vFAS en VEAN).

Hoe wikkel je een testament af zonder ruzie? En hoe voorkom je misbruik van geld van degene die wilsonbekwaam is? In deze podcast vertellen Iris Brik CFP®, Estate Planner en Voorzitter Vereniging Levensexecuteurs en Martine Boender,  Advocaat en gespecialiseerd in erfrecht, over de schrijnende voorbeelden van misbruik bij ouderen die zij in de praktijk  tegenkomen.

De Stichting Levensexecutele Nederland en de Vereniging van Levensexecuteurs behartigt de belangen van ouderen als ze dat zelf niet meer kunnen.  www.velex.nl

Ook te beluisteren via:

Over de podcast serie

Je financiën op orde hebben voor nu en later. Wie wil dat niet? In deze podcast serie ‘Over geld en goed leven’ richten we ons op allerlei financiële zaken, zoals je pensioen, je spaargeld, echtscheiding, je hypotheek en je bedrijf. Wie weet zitten er een paar mooie tips of ideeën voor jou tussen!

Alle afleveringen

Gerelateerde berichten

CFP-Podcast: Prinsjesdag 2023 - Wat zijn de grootste wijzigingen?
Prinsjesdag 2023: Waar moet je rekening mee houden?
Scheiden na je vakantie, wat nu?
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Sluiten