Van student naar Jong CFP’er


Sluit je kosteloos aan bij FFP gedurende je opleiding FTA!

Speciaal voor studenten die de opleiding Finance Tax and Advice (FTA) volgen, biedt Stichting Federatie Financieel Planners (FFP) je nu de mogelijkheid je kosteloos aan te melden als Student CFP’er, nog voordat je bent afgestudeerd.

Wat bieden we je?
Gedurende je opleiding aan de hogeschool, heb je als student toegang tot alle Permante Educatie (PE) vakinformatie die FFP aanbied aan haar CERTIFIED FINANCIAL PLANNERS (CFP’er). Je kunt op deze manier vast meekijken met de kennis die je als financieel planner moet bezitten, daarnaast krijg je de mogelijkheid aan te sluiten bij de diverse netwerk-evenementen die FFP kent, zoals webinars, hét jaarlijkse FFP kenniscongres of de kleinere vakinhoudelijke kennissessies, waar je kunt sparren met CFP’ers over diverse financieel plannings thema’s.

Voorwaarden
Deze aanbieding is alleen geldig gedurende de periode van jouw opleiding. Na het behalen van je FTA-diploma, heb je de keuze om de opleiding tot CFP Financieel Planner te volgen en je in te schrijven in het CFP-register. Als geregistreerd financieel planner mag je de internationale CFP-titel (CFP®) voeren. Je maakt op dat moment onderdeel uit van een internationaal netwerk van ruim 230.000 financieel planners.

Wat krijg je als Student CFP’er?

 • Toegang tot heel veel vakinformatie via het besloten kennisplatform www.mijncfp.nl. Hier
  vind je vakinhoudelijke artikelen en webinars over actuele wet- en regelgeving. Ideaal als opstap
  naar je verdere carrière als CFP’er.
 • Kosteloos 4 keer per jaar naar een Jong CFP bijeenkomst. Onder het genot van een hapje en
  een drankje wordt je bijgepraat over diverse vakinhoudelijk onderwerpen en kun je netwerken met
  gecertificeerd Jong CFP’ers (CFP’ers in de leeftijd tot 35 jaar).
 • Toegang tot de FFP App.

DOWNLOAD HIER DE VOORWAARDEN VOOR AANMELDING ALS STUDENT CFP’ER:

– Voorwaarden
Privacy statement FFP

Meteen aanmelden?
Wil jij je aanmelden als Student CFP’er? Stuur een e-mail met je volledige naam en de naam van de hogeschool waar jij je opleiding volgt naar info@ffp.nl o.v.v. ‘Ik wil Student CFP’er worden’ en je ontvangt een aanmeldlink via de mail.

Heb je vragen over de Stichting FFP? Neem dan contact op via info@ffp.nl of bel op werkdagen naar 035-30 20 120 (bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur).

Team FFP staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Sluiten