Geldplan studie (klein)kinderen

Het Geldplan Studie is er voor alle ouders en grootouders die graag een financiële bijdrage willen leveren aan de studie van hun (klein)kinderen. Het Geldplan is een online rekentool die je helpt een spaarbedrag te bepalen, en die tevens inzicht biedt in het verwachte resultaat. Je kan de Geldplan tool gratis en anoniem gebruiken.

Hoe werkt het?
Het Geldplan Studie (klein)kinderen is eenvoudig in te vullen. Bij elk van de gevraagde gegevens staat een toelichting. Mocht je een bepaald bedrag niet precies weten, dan kun je eerst een inschatting maken en later nog eens terugkomen om het precieze bedrag in te vullen.

Bepaal welk bedrag je opzij wil en kan zetten. En zie wat het je oplevert bij sparen en/of beleggen. Je kunt het resultaat opslaan en printen, ook tussentijds. Dit overzicht helpt je bij je keuze of bij de voorbereiding van een gesprek met een CFP gecertificeerd financieel planner.

Klik HIER en ga naar het Geldplan Studie (klein)kinderen.

Startpunt Geldzaken
Samen met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de stichting van financiële planners FFP heeft het Nibud Startpunt Geldzaken ingericht. Zo is de kennis gebundeld op het gebied van budgetteren & besparen, huis & hypotheek, sparen & beleggen en ten aanzien van pensioen & financiële planning.