Geldplan Studie (klein)kinderen

Veel ouders en grootouders willen graag een financiële bijdrage leveren aan de studie van hun (klein)kinderen later.

Het Geldplan Studie (klein)kinderen is een rekentool die u helpt een spaarbedrag te bepalen en die inzicht biedt in het verwachte resultaat.

Voor wie is dit Geldplan?
Het Geldplan is er voor alle ouders en grootouders die willen sparen of beleggen en zo willen meebetalen aan de studie van hun (klein)kinderen. U kunt gratis en anoniem gebruik maken van het Geldplan. Bepaal welk bedrag u opzij wil en kan zetten. En zie wat het u oplevert bij sparen en/of beleggen.

Hoe werkt het?

Het Geldplan Studie (klein)kinderen is eenvoudig in te vullen. Bij elk van de gevraagde gegevens staat een toelichting. Mocht u een bepaald bedrag niet precies weten, dan kunt u eerst een inschatting maken en later nog eens terugkomen om het precieze bedrag in te vullen.

Bepaal welk bedrag u opzij wil en kan zetten. En zie wat het u oplevert bij sparen en/of beleggen. U kunt het resultaat opslaan en printen, ook tussentijds. Dit overzicht helpt u bij uw keuze of bij de voorbereiding van een gesprek met een gecertificeerd financieel planner.

Klik HIER en ga naar het Geldplan Studie (klein)kinderen.

Startpunt Geldzaken

Samen met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de stichting van financiële planners FFP heeft het Nibud Startpunt Geldzaken ingericht. Zo is de kennis gebundeld op het gebied van budgetteren & besparen, huis & hypotheek, sparen & beleggen en ten aanzien van pensioen & financiële planning.