Als een dierbare overlijdt, is dat uiteraard ontzettend verdrietig. Tegelijkertijd word je als nabestaande (misschien ongewild) met het erfrecht geconfronteerd. Dan is het goed als je je op voorhand bewust bent van een aantal kwesties die bij de afwikkeling van de nalatenschap een rol kunnen spelen.

Daarnaast kan het erfrecht een complexe materie zijn, maar dat hoeft niet. Wat moet je weten over het erfrecht, en hoe belangrijk is een levenstestament?

Daarover praat Mark Dukers CFP® met Iris Brik CFP® en Timothy van Beers CFP®.

Ook te beluisteren via:

Over de podcast serie

Je financiën op orde hebben voor nu en later. Wie wil dat niet? In deze podcast serie ‘Over geld en goed leven’ richten we ons op allerlei financiële zaken, zoals je pensioen, je spaargeld, echtscheiding, je hypotheek en je bedrijf. Wie weet zitten er een paar mooie tips of ideeën voor jou tussen!

Alle afleveringen

Gerelateerde berichten

Wat is Financial Life Planning en wat doet dit voor jou?
Bezint eer gij aan de nalatenschap begint…
CFP-Podcast: Senioren op de woningmarkt