Van 11 t/m 15 maart organiseert Wijzer in Geldzaken samen met partners de Week van het geld. Met het thema ‘hoe ben jij je GELD de BAAS’ leren jongeren hoe zij een ware ‘baas’ kunnen worden over hun eigen financiën.

In deze podcast gaat Mark Dukers CFP®, Directeur FFP,  in gesprek met 3 bijzondere gasten: Demi (16 jaar)Anne (16 jaar) en Tim Blom CFP®, Financieel Planner van het Jaar 2024 en gaan zij dieper in op de vraag hoe jongeren verstandig leren om te gaan met geld.

Ook te beluisteren via:

Over de podcast serie

Je financiën op orde hebben voor nu en later. Wie wil dat niet? In deze podcast serie ‘Over geld en goed leven’ richten we ons op allerlei financiële zaken, zoals je pensioen, je spaargeld, echtscheiding, je hypotheek en je bedrijf. Wie weet zitten er een paar mooie tips of ideeën voor jou tussen!

Alle afleveringen

Gerelateerde berichten

Bezint eer gij aan de nalatenschap begint…
CFP-Podcast: Senioren op de woningmarkt
De woningmarkt: kijken, kijken, niet (kunnen) kopen!