Een nieuw jaar een nieuwe podcastserie! In deze eerste podcast van 2024 gaan we het hebben over fiscale veranderingen in 2024.

Wat wijzigt er op fiscaal gebied en wat betekent dit voor de belastingen voor de ondernemer en de particulier? Wat kunnen zij verwachten?

In deze podcast praat Mark Dukers CFP®, directeur FFP, met Jerry Aarts, Fiscalist en Financieel planner en Annelies Ruiterkamp CFP®, Financieel Planner bij Alfa Accountants en bespreken zij o.a. de veranderingen in box 3, de lijfrentes in 2024 en de verschillende toeslagen die dit jaar aangepast worden.

Ook te beluisteren via:

Over de podcast serie

Je financiën op orde hebben voor nu en later. Wie wil dat niet? In deze podcast serie ‘Over geld en goed leven’ richten we ons op allerlei financiële zaken, zoals je pensioen, je spaargeld, echtscheiding, je hypotheek en je bedrijf. Wie weet zitten er een paar mooie tips of ideeën voor jou tussen!

Alle afleveringen

Gerelateerde berichten

Vergoeding zonnestroom blijft in stand
Duurzaam met je geld omgaan: hoe dan!?
2024 | Een nieuw belastingjaar is van start gegaan
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Sluiten