Op 22 november jl.  mochten we onze stem uitbrengen voor een nieuw kabinet.

Dat er veel gaat veranderen is zeker. Maar wat voor een impact heeft deze uitslag op de verschillende financiële life events waar iedereen in zijn of haar leven mee te maken krijgt?

Twee dagen na de uitslag sprak Mark Dukers, Directeur FFP, met Jan Laport, gecertificeerd financieel planner en Tim Blom, CFP Financieel Planner van het Jaar 2024 en gingen zij dieper in op thema’s zoals wonen, ondernemen en vermogen en de mogelijke kabinetsformaties.

De aankondiging van de VVD dat zij niet willen deelnemen aan een kabinet met PVV, maar een centrum rechts kabinet wel gedogen, volgde vlak na de opnames van deze podcast. 

https://www.buzzsprout.com/1861577/14039373-cfp-podcast-tweede-kamerverkiezingen-de-uitslag.mp3?client_source=small_player&referrer=https%3A%2F%2Fwww.buzzsprout.com%2F1861577.js%3Fcontainer_id%3Dbuzzsprout-small-player
Ook te beluisteren via:

Over de podcast serie

Je financiën op orde hebben voor nu en later. Wie wil dat niet? In deze podcast serie ‘Over geld en goed leven’ richten we ons op allerlei financiële zaken, zoals je pensioen, je spaargeld, echtscheiding, je hypotheek en je bedrijf. Wie weet zitten er een paar mooie tips of ideeën voor jou tussen!

Alle afleveringen

Gerelateerde berichten

Wat is Financial Life Planning en wat doet dit voor jou?
CFP-Podcast: Het erfrecht en nalatenschap
Bezint eer gij aan de nalatenschap begint…