November staat in het teken van Pensioen! En op dinsdag 7 november start alweer de 13e editie van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Ook FFP besteedt deze dagen extra aandacht aan het Pensioen, waaronder de CFP-Podcast ‘Pensioen, wat moet ik doen?’.

In deze podcast, gaat Mark Dukers, directeur FFP, in gesprek met Michael Visser, Pensioenexpert bij het Nibud en Greet Vernooij CFP® , allround financieel planner en bezig met het plannen van haar eigen toekomstige pensioen en hoor je hoe een financieel plan bijdraagt aan krijgen van inzicht in een zorgeloze toekomst.

Wil je meer weten over de Pensioen3Daagse, kijk dan op www.wijzeringeldzaken.nl voor meer informatie!

Heb je vragen of wil je meer weten over financiële planning ga dan naar de website van FFP

Ook te beluisteren via:

Over de podcast serie

Je financiën op orde hebben voor nu en later. Wie wil dat niet? In deze podcast serie ‘Over geld en goed leven’ richten we ons op allerlei financiële zaken, zoals je pensioen, je spaargeld, echtscheiding, je hypotheek en je bedrijf. Wie weet zitten er een paar mooie tips of ideeën voor jou tussen!

Alle afleveringen
Pensioen

Gerelateerde berichten

De woningmarkt: kijken, kijken, niet (kunnen) kopen!
CFP-Podcast: Tips voor de ondernemer!
Wat kan een Financieel Planner voor jou betekenen?