Prinsjesdag 2023 – Wat zijn de grootste wijzigingen voor de consument en ondernemer?

Op dinsdag 19 september jl. heeft het demissionair kabinet de (fiscale) plannen voor 2024 gepresenteerd. Wat zijn de grootste veranderingen voor de consument en waar moeten zij rekening mee houden, en wat zijn de belangrijkste wijzigingen voor ondernemers?

In deze podcast gaan we in gesprek met Richard Boxtart, Financial Life Coach bij Dukers & Baelemans en Alex Erlings, Trainer bij Lindenhaeghe en Financieel Planner bij Myla Finance, en horen we meer over de veranderingen in box 3, de wijzigingen op het gebied van bedrijfsopvolging en hoe de ondersteunende maatregelen, die het kabinet beschikbaar stelt voor koopkrachtproblemen, de consument en ondernemer helpen.

 

Ook te beluisteren via:

Over de podcast serie

Je financiën op orde hebben voor nu en later. Wie wil dat niet? In deze podcast serie ‘Over geld en goed leven’ richten we ons op allerlei financiële zaken, zoals je pensioen, je spaargeld, echtscheiding, je hypotheek en je bedrijf. Wie weet zitten er een paar mooie tips of ideeën voor jou tussen!

Alle afleveringen

Gerelateerde berichten

Wat is Financial Life Planning en wat doet dit voor jou?
CFP-Podcast: Het erfrecht en nalatenschap
Bezint eer gij aan de nalatenschap begint…