Wat betekent ‘duurzaamheid’?

Het verduurzamen van de eigen woning, iedereen heeft het er over maar wat betekent ‘duurzaamheid’ nou eigenlijk en hoe belangrijk is het? Consumenten staan steeds meer open voor het verduurzamen van de eigen woning. Maar waar begin je in de wereld van zonnepanelen, vloerisolatie en kunststofkozijnen?

In deze podcast gaan we in gesprek met Jeroen Strumpel, Sales Manager bij Woonnu en Stephan Voortman, Commercieel Directeur bij Laponder Voortman, beide winnaars van de SEH Duurzaamheidsawards. En horen we meer over het verduurzamen van de eigen woning, de keuzes die je hierin kunt maken en hoe je als financieel adviseur jouw client hierbij het beste kan begeleiden.

Bekijk de podcast nu ook met beeld!
Om onze podcast serie meer ‘gezicht’ te geven is deze podcast ook opgenomen met beeld. Wil je de podcast ervaren met beeld en geluid klik dan op onderstaande video.

Gewoon luisteren?
Klik hieronder op de CFP-Podcast link.

Ook te beluisteren via:

Over de podcast serie

Je financiën op orde hebben voor nu en later. Wie wil dat niet? In deze podcast serie ‘Over geld en goed leven’ richten we ons op allerlei financiële zaken, zoals je pensioen, je spaargeld, echtscheiding, je hypotheek en je bedrijf. Wie weet zitten er een paar mooie tips of ideeën voor jou tussen!

Alle afleveringen

Gerelateerde berichten

Wat is Financial Life Planning en wat doet dit voor jou?
CFP-Podcast: Het erfrecht en nalatenschap
Bezint eer gij aan de nalatenschap begint…