Starters en ouderen hebben het momenteel lastig om een geschikte woning te vinden. Er is een gebrek aan betaalbare woningen, maar ook met een groter budget is het lastig een geschikte woning te vinden door de hevige concurrentie.

In deze podcast gaan we in gesprek met Kim ten Brake CFP® en Jan Martijn Hengeveld, trainer en consultant voor financieel dienstverleners, en horen we meer over de huidige problemen op de woningmarkt en wat alternatieven kunnen zijn voor starters en ouderen die op zoek zijn naar een passende woning.

Ook te beluisteren via:

Over de podcast serie

Je financiën op orde hebben voor nu en later. Wie wil dat niet? In deze podcast serie ‘Over geld en goed leven’ richten we ons op allerlei financiële zaken, zoals je pensioen, je spaargeld, echtscheiding, je hypotheek en je bedrijf. Wie weet zitten er een paar mooie tips of ideeën voor jou tussen!

Alle afleveringen

Gerelateerde berichten

Wat is Financial Life Planning en wat doet dit voor jou?
CFP-Podcast: Het erfrecht en nalatenschap
Bezint eer gij aan de nalatenschap begint…