Aspirant CFP’er worden?

FFP biedt speciaal voor cursisten die de CFP-opleiding volgen de mogelijkheid via een aspirant CFP-participatie kennis te maken met de voordelen die de stichting FFP alle CFP-professionals biedt.

Waarom als aspirant CFP’er al aansluiten bij FFP?
Je bent begonnen aan een prachtige opleiding tot financieel planner. Een beroep dat in tijden van toenemende complexe financiële situaties voor de consument en ondernemer steeds relevanter wordt. Inzicht geven in financiële levensdoelen aangevuld met hoogwaardig integraal financieel advies wordt meer en meer gevraagd en hoog gewaardeerd.

FFP is dé beroepsorganisatie voor de gecertificeerd financieel planner. In het CFP-register worden alle geslaagde financieel planners aangemeld en online gepubliceerd als gecertificeerd financieel planner. Zo is iedereen goed vindbaar voor de zoekende consument en ondernemer.

Wanneer je je aansluit bij de beroepsvereniging FFP kun je straks als gecertificeerd financieel planner eenvoudig je kennis up-to-date houden van de financiële wet- en regelgeving, ontwikkelingen en trends in de financiële markt volgen, interessante vakcongressen bijwonen en contact houden met een groot netwerk van andere financieel planners.

FFP biedt cursisten die de opleiding tot CFP financieel planner volgen graag de mogelijkheid om als aspirant participant al gebruik te maken van alle aangeboden relevante vakinformatie.

Deze aanbieding is mogelijk gedurende de periode van de opleiding om daarna, na het behalen van het CFP-diploma, tot een keuze te komen voor een definitieve aansluiting bij deze mooie club mensen.

Voorwaarden en Kosten
Als je in opleiding bent voor het CFP-diploma, kun je aspirant CFP’er worden. Een participatie kost €97,- (excl. btw) per jaar. Indien je na 1 januari lid wordt, betaal je naar rato (zie voorwaarden). De maximale looptijd is 2 jaar, plus instroomperiode (eerste jaar).

Wat krijgt je als aspirant CFP’er?

  • Toegang tot de besloten MijnCFP-omgeving voor CFP-professionals.
  • 1x per maand de nieuwsbrief FFP Actueel.
  • 1x per 2 weken de PE-Nieuwsbrief (zonder PE-verplichting). Hierin staan alle nieuwe PE-vakartikelen PE-webinars en externe interessante trainingen over financiële planning.
  • Toegang tot deelname aan live PE-webinars (zonder PE-verplichting).Toegang tot FFP-congressen en -evenementen voor het lidmaatschapstarief.
  • De mogelijkheid ambassadeur Financiële Planning te worden. Hiermee ontvang je wekelijks consumentenartikelen over financiële planning om te delen via social media met jouw netwerk.4x per jaar het magazine Plan. in je brievenbus
  • Toegang tot de FFP-app

Hoe schrijf ik me in?
Stuur een mail naar info@ffp.nl, ovv. Aanmelden aspirant CFP’er, voorzien van:

– Je volledige naam
– Je emailadres
– Eventueel je telefoonnummer
– De naam van de opleider waar je je CFP-opleiding volgt
– De startdatum van je opleiding.

FFP neemt dan snel contact met je op.

DOWNLOAD HIER DE VOORWAARDEN VOOR EEN ASPIRANT PARTICIPATIE:

Heb je vragen over deze aspirant-participatie mogelijkheid of over de Stichting FFP?
Neem dan contact op via info@ffp.nl of bel op werkdagen naar 035-30 20 120 (bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur).

Team FFP staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.