Beleggen

Beleggen is in tijden van lage rente weer interessant
Eind vorige eeuw ging opeens iedereen beleggen, maar de liefde bekoelde door twee keer een grote economische crisis. Inmiddels wint beleggen toch weer aan populariteit. Nu de economie voorzichtig groeit en de rente laag is, overwegen steeds meer mensen om een deel van hun vermogen te beleggen in aandelen of obligaties. U ook?

 

Of toch liever sparen?
Welke afwegingen kunt u maken als u twijfelt tussen sparen of beleggen? Hoe bereid bent u om risico te nemen? Op welke termijn wilt u uw geld laten groeien?

 

Zelf doen of laten doen?
Een andere afweging die van belang is, is of u zelf gaat beleggen of hulp van anderen daarvoor inschakelt. Ook die hulp is er in allerlei vormen.

Beleggen kan zeker weer interessant zijn, maar de vorm moet wel bij u passen. Een goed gesprek met een deskundige kan daarom nooit kwaad.

 

De juiste keuzes
Wilt u gaan beleggen en zo ja, waarin en hoe? Dat zijn vragen waarbij u advies kunt gebruiken. Een gecertificeerd financieel planner met het FFP-keurmerk verplaatst zich in uw situatie en helpt u om de keuzes te maken die bij uw leven passen.