Van 10 tot en met 14 september jl. stonden wij, gecertificeerd financieel planners, op het vernieuwde Be!eef Event 2024. Namens de deelnemende financieel planners danken wij iedereen die wij hebben gesproken op onze beursstand en daarbuiten. Wij hebben genoten van de waardevolle gespreken, het delen van ideeën en het presenteren van de waarde van financiële planning en hopen dat we via deze weg het belang van financiële planning hebben kunnen overbrengen.

Vraag advies!
Heb jij vragen over jouw financiële situatie die niet kunnen wachten? Kijk dan op onze website voor een gecertificeerd financieel planner bij jou in de buurt.

Dagwinnaars | Raad het aantal Knikkers in de Pot
Tijdens deze beursdagen kon er geraden worden hoeveel knikkers er in de pot zaten. Elke dag hebben wij een dagwinnaar bekend gemaakt. De winnaars hebben inmiddels hun prijs in ontvangst genomen, een leuke waardebon t.w.v. € 50,- voor een leuke belevenis naar keuze. Wij wensen de winnaars veel plezier met de gewonnen prijs.

Het aantal knikkers in de pot was: 570!

Tijdens de beursdagen hebben wij een korte presentatie verzorgd waar geïnteresseerden beursdeelnemers zich nog eens extra konden laten informeren over wat een financieel planner eigenlijk doet en we zijn blij dat er veel vragen konden worden beantwoord.

Winnaar financieel (deel) plan!
Onder de aanwezigen hebben wij één afspraak met een Gecertificeerd Financieel Planner uitgeloot. De winnaar van dit Financieel (deel) Plan, hebben wij inmiddels op de hoogte gesteld en kan een
eerste afspraak gaan maken bij een financieel planner in de buurt.

Gerelateerde berichten

Geld voor later: wat kun je zelf regelen?
Prinsjesdag 2024: Wat betekenen de nieuwe kabinetsplannen voor jou?
CFP-Podcast: Scheiden samenwoners ook?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief 'Jouw Plan'

  • Elke verandering in je leven vraagt om financiële planning!
  • Blijf op de hoogte van relevante financiële onderwerpen!
  • Advies, tips en leuke podcasts!
Je ontvangt onze nieuwsbrief één keer per kwartaal. Je kunt je op elk moment afmelden via de afmeldlink in de nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu krijg je elk kwartaal de FFP nieuwsbrief in je mailbox.