Birgitta van Antwerpen wint titel met “uitmuntende resultaten”

Na een verkiezingstraject van een half jaar mag Birgitta van Antwerpen zich CFP Financieel Planner van het Jaar 2025 noemen. Birgitta is eigenaar van Taxavant en staat hoofdzakelijk ondernemers bij met financieel en fiscaal advies. De bekendmaking vond plaats tijdens een speciaal online-event op 18 september.

De verkiezing CFP Financieel Planner van het Jaar wordt jaarlijks door beroepsorganisatie FFP georganiseerd. Het selectieproces bestaat uit drie rondes waarbij onder meer kennis, vaardigheden, houding en gedrag worden beoordeeld.

Bijzondere klik
Na een inventarisatiegesprek met een klant-acteur eindigde ze samen met Danny Romijn en Hendrik van Harten, beiden eveneens gecertificeerd financieel planner, in de finaleronde. Deze bestond uit een adviesgesprek, die Birgitta volgens de vakjury “uitmuntend” voerde. Juryvoorzitter Conny Weber: “Ze voerde een uitstekend klantgesprek, ondersteund door heldere en to-the-point presentatiemiddelen. Birgitta is een vriendelijke, rustige ervaren gesprekspartner die een mooie open sfeer creëerde. De klant gaf terug zich bij haar bijzonder op zijn gemak en erkend te hebben gevoeld. Die klik is in het werk van een financieel planner van onschatbare waarde.”

Ambassadeur met ambities
Birgitta van Antwerpen mag de titel een jaar lang dragen in 2025. “Dit voelt echt als iets bijzonders. Het is een heel mooi compliment, na een behoorlijk intens traject.” Als winnaar treedt ze op als ambassadeur voor financiële planning en wil ze financiële opvoeding onder de aandacht brengen. “Ik werk als vrijwilliger voor Humanitas Thuisadministratie. Ik zie dus wat er gebeurt als mensen niet met geld hebben leren omgaan. Er is een hele groep mensen die niet weet wat financiële planning is en wat het voor hen kan doen. Dat moet anders. Veel mensen hebben dromen. Wij zijn er om hen te helpen die dromen uit te laten komen.”

2656 gespecialiseerde planners

Schrijf je in voor de nieuwsbrief 'Jouw Plan'

  • Elke verandering in je leven vraagt om financiële planning!
  • Blijf op de hoogte van relevante financiële onderwerpen!
  • Advies, tips en leuke podcasts!
Je ontvangt onze nieuwsbrief één keer per kwartaal. Je kunt je op elk moment afmelden via de afmeldlink in de nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu krijg je elk kwartaal de FFP nieuwsbrief in je mailbox.