FFP Congres


FFP CONGRES 2024: GRIP OP GENERATIES

Verschillende generaties, verschillende levenshoudingen-, vragen en uitdagingen. Dat maakt het werk van een financieel planner zo interessant. Elke klant is uniek; toch zijn er op bepaalde niveaus overeenkomsten te ontdekken. Bijvoorbeeld binnen generaties; wat houdt de generatie X, Y of Z nu bezig? Waar worden ze warm van? Hoe kun je ze beste benaderen, wat zijn hun financiële behoeften en wat zijn de verschillen met de generatie Babyboomers?

Op woensdag 2 oktober duiken we tijdens het FFP Congres ‘Grip op Generaties’ diep in de kenmerken, drijfveren en financiële doelen van verschillende generaties; van Babyboomers tot Millennials tot de Generatie Z. Wanneer jouw klanten merken dat jij hun waardes, interesses en behoeften begrijpt, voelen zij zich meer betrokken. Dat creëert een nog steviger basis voor wederzijds vertrouwen en vergroot de kans op een langdurige relatie.

Ben je aangesloten bij FFP, dan kun je je vanaf 11 juni alvast voorinschrijven voor het FFP Congres. Je krijgt dan voorrang op moment dat de inschrijving open gaat en kun je als eerste kiezen uit jouw favoriete expertmeetings.

Vanaf augustus zal de officiële inschrijving opengaan via onze FFP Congres pagina.