FFP Congres

FFP CONGRES 2023: FFP ON THE MOVE

Op woensdag 11 oktober jl. kwamen ruim 700 enthousiaste CFP-professionals samen bij Congrescentrum 1931 in Den Bosch voor het FFP Congres ‘On the Move’ voor een dag met inspirerende keynotes, praktische expertmeetings en natuurlijk een blik op de toekomst!

Klimaatverandering, energietransitie, vergrijzing, immigratie en kunstmatige intelligentie. Grote thema’s die iedereen zullen raken. Hoe ziet het Nederland van de toekomst eruit en hoe bereiden we ons daar het beste op voor? Deze vraag stond centraal tijdens de eerste plenaire presentatie FFP Congres ‘On the Move’.

On the Move
Met een spectaculaire dance act geheel in het thema ‘On the Move’ opende BreakSquad, het FFP Congres waarna keynote spreker Michel van der List, data scientist en economisch psycholoog, alle financiële planners meenam in de wereld van lerende machines. Waar komen we artificial intelligence (AI) nu al tegen en op welke gebieden kunnen we binnen afzienbare tijd de intrede hiervan verwachten?

Expertmeetings
Gedurende de dag waren er drie rondes met in totaal 18 verschillende Expertmeetings waarbij uitvoerig gesproken werd over het ‘in beweging zijn’, stilstaan bij de dynamiek op korte en lange termijn en de veerkracht en het veranderingsvermogen bij consumenten, ondernemers én hun gecertificeerd financieel planners.

Aan het einde van het congres schetste Jan Latten, Sociaal Demograaf en trendwatcher, een helder beeld over de Nederlandse samenleving in 2040 gebaseerd op sociaal demografische trends.

Kortom, een succesvol en dynamisch dag dat werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Aftermovie
Wil je alle hoogtepunten van de dag nog één keer zien? Kijk dan hier naar de aftermovie!

Presentaties
Wil je de presentaties nog eens rustig doornemen? Via www.ffpcongres.nl kun je alle presentaties van de expertmeetings downloaden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Sluiten