Wie staan in de finale van de verkiezing Financieel Planner van het Jaar 2019?

Datum: 14-06-2019 In:

Amsterdam 14 juni 2019 – De drie finalisten voor de verkiezing ‘FFP Financieel Planner van het Jaar 2019’ zijn bekend: Erik Gritter FFP CFP®, Fleur Kroonbergs FFP CFP® MFP en Jeroen Wijker FFP CFP®. Op 10 oktober a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt op het FFP Congres in Nieuwegein. Wie wordt de opvolger van Hanneke Wolff-Rierink, die deze prestigieuze titel vorig jaar in ontvangst mocht nemen?

In de laatste ronde volgt nog een uitdagend traject waarbij de finalisten zich presenteren met een video en een samenvatting van hun reeds ingediend financieel plan. De FFP-leden kunnen vervolgens hun voorkeur voor de winnaar aangeven door middel van een digitale stemming. De winnaar wordt gekozen op basis van een combinatie van jury- en ledenoordeel, waarbij de uitkomst van de jury zwaarder weegt.

FFP werkt continu aan de kwaliteit van het FFP CFP®-keurmerk. Met de verkiezing ‘Financieel Planner van het Jaar’ wil FFP onder meer de beroepstrots van de financieel planner blijven stimuleren. Een gecertificeerd financieel planner combineert een brede, hoogwaardige vakbekwaamheid met uitstekende beroepsvaardigheden. De drie finalisten voldoen aan deze kwalificaties.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse FFP Congres op 10 oktober a.s. in Nieuwegein. Op dit FFP Congres 2019 staat het thema ‘Oog voor de toekomst’ centraal. Aanmelden voor dit financieel planningsevenement, waar naar verwachting ruim 1.000 professionals kennis vergaren en hun netwerk vergroten, kan binnenkort.