Verder kijken op het FFP Congres 2019 ‘Oog voor de toekomst’

Datum: 16-09-2019 In:

Amsterdam, 12 september – Het negende FFP Congres vindt plaats op 10 oktober 2019 in het NBC te Nieuwegein. Deze dag staat het thema ‘Oog voor de toekomst’ centraal. Op dit grootschalige congres voor financiële planning wordt onder andere aandacht besteed aan de pensioenontwikkelingen, diverse vraagstukken rondom hypotheken, duurzaam beleggen en het uitgebreide consumentenonderzoek dat FFP samen met het Nibud is gestart. Daarnaast worden op deze dag de laatste ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening gepresenteerd, staat vakinhoud centraal en zullen inspirerende sprekers als Ruben van Zwieten en Mathijs Bouman hun visie op de toekomst delen.

Meer dan ooit zijn gemaakte keuzes beslissend voor ieders toekomst. Ontwikkelingen die grote impact hebben op de consument zijn ook van belang voor het advies dat de financieel planner geeft. Het mensenwerk dat niet te automatiseren valt, krijgt een steeds grotere rol. Uitleg en advies staan vandaag de dag centraal. Daarnaast is er steeds meer bewustwording en oog voor de noodzaak van duurzaamheid. Vanuit deze invalshoek heeft FFP gekozen voor het thema ‘Oog voor de toekomst’.

‘Oog voor de toekomst’
Het programma van het FFP Congres 2019 is erg divers en telt veel vakinhoudelijke expertmeetings. Mathijs Bouman trapt af. Met zijn introsessie zal hij de belangrijkste financieel-economische trends en ontwikkelingen onder de loep nemen. Ruben van Zwieten zal als hoofdspreker financiële zaken verbinden met zingeving en sociale bewustwording.’ Verder is er aandacht voor Prinsjesdag en komen verschillende trends, actualiteiten en ontwikkelingen op het gebied van financiële planning aan bod.

Ook niet-financiële planners zijn van harte welkom op het FFP Congres 2019 op 10 oktober a.s. in het NBC te Nieuwegein. Inschrijven kan via de congreswebsite.