Livvy Jacobs start als bestuurssecretaris bij FFP

Datum: 20-08-2018 In:

Livvy Jacobs (42) start met ingang van vandaag als bestuurssecretaris bij FFP, de beroepsorganisatie voor Financieel Planners. In deze rol ondersteunt en adviseert zij het bestuur van de FFP Vereniging en de Stichting FFP in de meest brede zin en is o.a. verantwoordelijk voor de governance in de organisatie.

Livvy werkte de afgelopen 8 jaar als bestuurssecretaris en programma manager bij FGH Bank binnen de Rabobank. Zij ondersteunde daar het bestuur en de raad van commissarissen op strategisch, tactisch en operationeel gebied en was o.a. verantwoordelijk voor het Corporate Governance beleid. Daarvoor was zij als projectmanager en bestuursondersteuner actief bij diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening.  

In verband met de volledige integratie van FGH Bank binnen Rabobank besloot zij medio 2018 op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en die heeft zij gevonden bij FFP in de rol van bestuurssecretaris.

FFP is blij met de komst van Livvy. “Met haar uitgebreide financiële expertise heb ik er alle vertrouwen in dat zij snel is ingewerkt en van grote toegevoegde waarde is voor het bureau en het FFP-bestuur” aldus Rob van den Aker, voorzitter FFP.