FPSB Ltd. kiest voor Nederlandse bestuurder

Datum: 28-01-2019 In:

Financieel Planner Andrea Middel FFP CFP® treedt toe tot internationale Board of Directors van Financial Planning Boards Ltd.

Amsterdam 28 januari 2019 – De internationale organisatie FPSB Ltd., Financial Planning Standards Board, benoemt Gecertificeerd financieel planner Andrea Middel FFP CFP® (49) als lid van het 2019 bestuur. Haar persoonlijke benoeming is voor een periode van vier jaar en gaat in per 1 april as.  FPSB is de overkoepelende organisatie die de internationale titel voor gecertificeerd financieel planner CFP® beheert. FFP is als Nederlandse beroepsorganisatie bij FPSB aangesloten.

Naast haar huidige werkzaamheden als gecertificeerd financieel planner heeft Andrea Middel uitgebreide ervaring in marketing- en managementfuncties binnen de financiële dienstverlening. In 2006 is zij gestart met Lyncs financiële planning om financiële planning en strategische begeleiding te bieden aan bedrijven, ondernemers en consumenten met complexe persoonlijke financiële vragen. Andrea Middel is in 2011 uitgeroepen tot FFP Financieel Planner van het Jaar, is lid van verschillende beroepsverenigingen en was recentelijk bestuurslid bij FFP.

FFP wenst Andrea Middel heel veel succes in haar bestuursrol bij FPSB Ltd.

Klik HIER voor het Persbericht FPSB met quote van Andrea Middel.