Finalisten FFP Financieel planner van het Jaar 2020 bekend

Datum: 08-10-2020 In:

Amsterdam – 8 oktober 2020. De drie finalisten van de verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar 2020 zijn bekend. De top 3 bestaat, in alfabetische volgorde, uit Jeroen Beurskens FFP CFP® (T&W Tilburg in Tilburg), Evert Johan Warner FFP CFP® (Rabobank Vaart en Vechtstreek in Hardenberg) en Anja van Zandbergen FFP CFP® (Anja van Zandbergen Financieel Advies in Zuiderwoude). Vanaf half november kunnen de ruim 3.200 FFP-leden online stemmen op de finalist van hun voorkeur. De winnaar wordt bepaald op basis van het juryoordeel en de stemming door de leden.

Van de tien genomineerden zijn na een intensief online juryberaad drie finalisten geselecteerd die nog kans maken op de prestigieuze titel FFP Financieel planner van het Jaar 2020. Dit zijn Jeroen Beurskens uit Hilvarenbeek, Evert Johan Warner uit Ommen en Anja van Zandbergen uit Zuiderwoude. Op basis van de uitslagen van de online-toets en online klantadviesgesprekken heeft de vakjury deze drie finalisten geselecteerd. Hierbij is met name gelet op de inventarisatievaardigheden en de vakkennis van de financieel planners.

De komende maand zullen de drie finalisten nog een online klantgesprek voeren. Vervolgens kunnen de ruim 3.200 gecertificeerd financieel planners in deze laatste ronde online stemmen op de finalist van hun voorkeur. Dit gebeurt op basis van het financieel plan dat de finalist voor deze casus heeft opgesteld én een eigen video-opname waarin de finalist zichzelf presenteert.

De stemming onder de FFP-leden bepaalt, samen met het oordeel van de jury, wie tijdens het FFP Forum op 16 december a.s. wordt uitgeroepen tot FFP Financieel Planner van het Jaar 2020. De vakjury bestaat uit voorzitter Conny Weber FFP CFP® (Bestuurslid FFP), Theo Roelfsema FFP CFP® (ledenraadslid FFP), Fleur Kroonbergs FFP CFP® (FFP Financieel Planner van het Jaar 2019), Alex Erlings FFP CFP® (trainer/opleider) en Redouan Ameziane (learning & development Dukers & Baelemans).

FFP Forum 2020
Het FFP Forum 2020 vindt dit jaar geheel online plaats op 16 december en is toegankelijk voor alle geïnteresseerden in financiële planning. Inschrijven voor dit mooie online programma is binnenkort mogelijk. Het congres FFP Forum heeft dit jaar als thema ‘Speel met je vak’.