FFP verwelkomt Hanneke Kroonenberg als nieuw bestuurslid

Datum: 14-01-2020 In:

Amsterdam 14 januari – Mr. Hanneke Kroonenberg FFP CFP® is per 1 januari 2020 officieel benoemd tot bestuurslid Federatie Financieel Planners. Naast haar huidige werkzaamheden heeft zij de bestuursfunctie bij FFP officieel aanvaard voor een periode van drie jaar. Hanneke zal deel uitmaken van het bestuur van Stichting Certificering FFP.

Kroonenberg is werkzaam als hoofd van het Kenniscentrum bij Van Lanschot. Zij is gespecialiseerd in estate-planning en heeft daar met name DGA-cliënten onder haar hoede. Zij schrijft regelmatig vakartikelen in het gespecialiseerde ‘vakblad Financiële Planning’.

Hanneke start enthousiast aan de nieuwe bestuursfunctie bij FFP. “Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging waarin ik mijn expertise goed kwijt kan. Er gebeurt veel in de samenleving waardoor aandacht voor financieel advies en financiële planning voor de consument extra belangrijk wordt. Goed financieel advies is geen luxe product, het is van belang voor een grote groep mensen. Met mijn kennis en brede advieservaring in de financiële wereld wil ik helpen om financiële planning toegankelijker te maken en graag de aandacht te geven die het verdient”.

FFP is blij met de komst van Hanneke Kroonenberg. Zij heeft een brede ervaring en betrokkenheid op het gebied van financiële planning. Kroonenberg is ruim 20 jaar FFP lid en heeft in die periode opleidingen voor FFP gegeven, zitting gehad in diverse commissies en is daar mede actief geweest bij het opzetten en examineren van FFP examenvraagstukken. Met haar scherpe professionele blik, brede ervaring en uitstekende reputatie in de financiële wereld is Hanneke een aanwinst voor het bestuur.