Drie finalisten bekend voor verkiezing Financieel Planner van het Jaar 2018

Datum: 14-06-2018 In:

Amsterdam, 14 juni 2018. De drie finalisten zijn bekend. Zij komen in aanmerking voor de prestigieuze titel ‘FFP-Financieel Planner van het Jaar 2018’. FFP werkt structureel aan de kwaliteit van het FFP CFP®-keurmerk en scherpt vaardigheden van haar leden aan mede door jaarlijks deze verkiezing te organiseren. Dit jaar wordt de winnaar op donderdag 4 oktober bekend gemaakt op het FFP Congres in Nieuwegein. Wie wordt de opvolger van Berry van Zuidam die deze grote beker in 2017 ontving?

Met de verkiezing van de Financieel Planner van het Jaar wil FFP onder meer de beroepstrots van de financieel planner verder stimuleren. “ Een goed financieel planner combineert een goede en brede vakbekwaamheid met uitstekende vaardigheden. De drie finalisten voldoen aan deze kwalificaties. We zijn er echter nog niet: in de finale volgt nog een pittig traject waarbij de finalisten worden uitgedaagd het beste van hun kunnen te laten zien. Ik heb er alle vertrouwen in dat we tijdens het congres op 4 oktober weer een prachtige FFP-ambassadeur aan de leden kunnen voorstellen”, aldus Andrea Middel, voorzitter van de vakjury en bestuurslid FFP.

De drie finalisten zijn:

  • Wouter Esseboom FFP EHP uit Oosterhout, werkzaam bij Esseboom Advies in Oosterhout
  • Martijn Gremmen FFP CFP® uit Alphen, werkzaam bij Crop Registeraccountants & Belastingadviseurs in Ede
  • Hanneke Wolff-Rierink FFP CFP® uit Vreeland, werkzaam bij Fiorino Financial Planning in Vreeland

FFP CONGRES 2018
Tijdens het jaarlijkse FFP Congres wordt de winnaar bekend gemaakt. Dit jaar vindt het FFP Congres 2018 plaats op 4 oktober te Nieuwegein. Aanmelden voor dit grote financieel planningsevenement, waar naar verwachting ongeveer 1.000 professionals kennis vergaren en hun netwerk vergroten, kan binnenkort.