Berry van Zuidam, FFP financieel planner van het jaar 2017

Datum: 05-10-2017 In:

Nieuwegein, 5 oktober - In een spannende competitie is dit jaar Berry van Zuidam tot Financieel Planner van het jaar 2017 uitgekozen. Via een ledenstemming en een vakjury-beoordeling haalde hij de hoogste score van de drie finalisten. Berry van Zuidam FFP RFEA is werkzaam bij Raasveld & Bennis Financieel Adviseurs en Scheidingsadviseurs in Monster.

 

De motivatie van de jury
Berry van Zuidam is van alle markten thuis. Hij neemt de klant stapsgewijs mee in het adviesgesprek. Hij creëert tijdens de gesprekken een warme en ontspannen sfeer, waarin hij goede open vragen stelt. Zijn talent voor structurering is terug te zien in zijn schriftelijke klantpresentatie, dat inhoudelijk prima op orde was. De jury is eensgezind in haar oordeel dat hij een waardig opvolger is van Geert Reyners (winnaar 2016) als FFP Financieel Planner van het jaar 2017.

 

Drukbezocht FFP Congres
Net als vorig jaar waren er weer tegen de duizend FFP-leden en andere geïnteresseerden in financiële planning op het FFP Congres in Nieuwegein. Met het thema ‘Maak het verschil’ werd de nadruk gelegd op de veranderende behoefte van de consument en op welke manier de financieel planner hier het beste op kan inspelen en een toegevoegde waarde kan blijven leveren.

Rob van den Aker, de nieuwe voorzitter van FFP meldde het groeiend belang voor de consument van goede financiële planning en vakkundige financieel planners in deze snel veranderende wereld. “Onze maatschappij verandert naar een verzorgingsstaat met meer eigen verantwoordelijkheid voor iedereen. Het pensioenstelsel, de zorg, en de arbeidsmarkt zijn allen onderhevig aan deze verandering. De behoefte aan betrokken en goede financieel planners groeit”.