Andrea Middel geëerd als Lid van Verdienste van de vereniging FFP

Datum: 12-10-2018 In:

Amsterdam, 12 oktober 2018. Deze week heeft Andrea Middel uit handen van de bestuursvoorzitter Rob van den Aker, de oorkonde ‘Lid van Verdienste FFP’ in ontvangst genomen. Andrea heeft per 9 oktober jl. haar functie als bestuurslid van FFP na de maximale zittingsperiode van 6 jaar afgerond.

Middel heeft veel betekend voor de FFP-beroepsorganisatie. Sinds 2012 heeft zij met verve de rol van bestuurslid ingevuld met bijzondere verantwoordelijkheid voor de beroepsontwikkeling financieel planner. “Haar betrokkenheid en inzet in het bestuur is altijd zeer hoog geweest” zegt Rob van den Aker, voorzitter FFP.
“Door haar brede vakkennis over financiële planning, ook in de praktijk, heeft zij de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de kwaliteit van het FFP-keurmerk”.
Andrea blijft op persoonlijke titel nog actief in de International Standards committee van FPSB Ltd (Financial Planning Standards Board) waar richtlijnen voor de beroepsontwikkeling van financieel planner worden voorgesteld.

Naast de bestuurstaken heeft Andrea Middel diverse andere taken opgepakt om het beroep financieel planner onder de aandacht te brengen. Ze was voorzitter van de jury voor de verkiezing FFP Financieel Planner van het Jaar, voorzitter van de jury voor de FFP Student Award en lid van diverse FFP-werkgroepen.
Door haar enthousiaste persoonlijkheid en passie voor het beroep heeft Andrea daarnaast ook via de media veel mensen weten te overtuigen van de relevantie van financiële bewustwording en de waarde van financiële planning voor de consument.
Andrea Middel FFP CFP® blijft betrokken bij bepaalde FFP-activiteiten en heeft haar secretarisrol overgedragen aan Conny Weber FFP CFP ®.

Andrea Middel is het vierde bestuurslid in de afgelopen 20 jaar dat geëerd wordt met de titel ‘Lid van verdienste’. Roel Wijmenga, oud-bestuursvoorzitter van de Stichting Certificering FFP, Henk Duthler, oud-bestuursvoorzitter van vereniging FFP en Marc van Poeteren oud-bestuursvoorzitter FFP gingen haar voor.