Pers

FFP is de beroepsorganisatie voor gecertificeerd financieel planners in Nederland en maakt onderdeel uit van de internationale organisatie FPSB ltd. Bij FFP zijn circa 3.000 gecertificeerd financieel planners aangesloten die de titel CFP® mogen dragen. FFP is een autoriteit op het gebied van certificering en registratie van financieel planners en een deskundig gesprekspartner met betrekking tot wets-, economische en maatschappelijke ontwikkelingen in de financiële sector.

Journalisten zijn met regelmaat op zoek naar experts op het gebied van personal finance en informatie over het beroep financieel planner. FFP helpt journalisten graag op weg om hen te kunnen voorzien van de benodigde informatie en contacten met financieel deskundigen.

Perscontact
Voor interview verzoeken en overige vragen over FFP neemt u contact op met:

Kirsty van Oosteroom.
E: Kirsty.van.oosteroom@ffp.nl
T: 035-30 20 120
M: 06-304 875 29

Finalisten Financieel Planner van het Jaar 2017 bekend

Amsterdam – 19 juni 2017. De drie finalisten van de verkiezing FFP Financieel Planner van het Jaar 2017 zijn bekend. De top 3 is in alfabetische volgorde: Fons de Bilde (Inzicht en Advies, Utrecht), Stefan Mertens (ABN AMRO Bank N.V., Leiden) en Berry van Zuidam (Raasveld Bennis Financieel Planners en Raasveld Bennis Scheidingsmediators, Bergschenhoek). Na een online stemronde in september van de circa 4.000 FFP-leden op de finalist van hun voorkeur wordt de winnaar op 5 oktober op het FFP congres bekend gemaakt.

HAN Hogeschool – Arnhem Nijmegen wint ‘FFP Student Award 2017’

Amsterdam- Donderdag 8 juni is het studententeam van HAN Hogeschool Arnhem Nijmegen door de vakjury als grote winnaar van het FFP StudentAward 2017 uitgeroepen. De beroepsvereniging voor Financieel planners FFP organiseert voor de studenten van alle Hogescholen Financial Service Management (FSM) de ‘FFP Student Award 2017’. De studenten Michel Hardeman, Sander van der Miesen en Bianca Kuipers ontvangen deze eerste prijs. Zij gaan a.s. oktober naar het internationale Financieel Planners Congres in Nashville, US.

Tien planners strijden voor de titel FFP-Financieel Planner van het Jaar 2017

Wie wordt de nieuwe ambassadeur voor financiële planning?

Amsterdam, 29 mei 2017 - Er zijn nog tien gecertificeerd financieel planners in de race om de prestigieuze titel FFP-Financieel Planner van het Jaar 2017 te winnen. FFP werkt structureel aan de kwaliteit van het FFP CFP®-keurmerk en scherpt de vaardigheden van haar leden aan door deze verkiezing te organiseren. De winnaar zal op 5 oktober op het FFP Congres bekend worden gemaakt.

Ruud Polet neemt afscheid van FFP

Ruud Polet heeft het bestuur van FFP laten weten dat hij om persoonlijke redenen zijn contract bij FFP niet zal voortzetten. Dat betekent dat hij tot 1 juni 2017 beschikbaar is voor FFP en daarna afscheid neemt als directeur van FFP.