Wat is jouw actieplan voor een financieel fitte toekomst?

Datum: 14-02-2017 In: Kinderen

Het is van belang dat iedereen bewuste financiële beslissingen kan nemen en vanuit deze visie attendeert FFP u graag op het vorige week verschenen boek 'Nooit meer slapend arm' van Dirk Brounen.

ffp10De overheid geeft steeds meer financiële regie terug aan de burgers, terwijl de meeste mensen de administratie liever uitstellen dan oppakken. Het is daarom van belang dat we nadenken over de financiële keuzes die we in ons leven maken, variërend van de koop van een eigen huis en hypotheek, ons pensioen, onze latere zorg, verzekeringen en ook onze nalatenschap.

Dirk Brounen, hoogleraar financieel management aan de universiteit van Tilburg en TIAS Business School, heeft in dit kader een boek geschreven ‘Nooit meer slapend arm.’ Hierin maakt Brounen zijn lezers attent op de mooie kansen die er liggen voor mensen die de financiële regie weer zelf in het leven willen nemen. Zo laat hij zien hoe je met slimme combinaties van je spaargeld, hypotheek en pensioen een eigen ‘Begroting van Geluk’ kan maken.

Meer informatie over het boek vindt u op de website Nooit Meer Slapend Arm.