Beleggen

Beleggen is in tijden van lage rente weer interessant
Eind vorige eeuw ging opeens iedereen beleggen, maar de liefde bekoelde door twee keer een grote economische crisis. Inmiddels wint beleggen toch weer aan populariteit. Nu de economie voorzichtig groeit en de rente laag is, overwegen steeds meer mensen om een deel van hun vermogen te beleggen in aandelen of obligaties. Jij ook?

Of toch liever sparen?
Welke afwegingen kun je maken als je twijfelt tussen sparen of beleggen? Hoe bereid ben je om risico te nemen? Op welke termijn wil je je geld laten groeien?

Zelf doen of laten doen?
Een andere afweging die van belang is, is of je zelf gaat beleggen of hulp van anderen daarvoor inschakelt. Ook die hulp is er in allerlei vormen.

Beleggen kan zeker weer interessant zijn, maar de vorm moet wel bij je passen. Een goed gesprek met een deskundige kan daarom nooit kwaad.

De juiste keuzes
Wil je gaan beleggen en zo ja, waarin en hoe? Dat zijn vragen waarbij je advies kunt gebruiken. Een gecertificeerd financieel planner met het CFP-keurmerk verplaatst zich in jouw situatie en helpt je om de keuzes te maken die bij jouw leven passen.

Zie ook

Sparen of beleggen
Beleggen: Zelf doen of laten doen?

Vind een financieel planner

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Sluiten