FFP aspirant-lid worden?

FFP biedt speciaal aan cursisten van de FFP-opleiding vanaf 1 januari 2020 de mogelijkheid om via het FFP/CFP aspirant-lidmaatschap alvast kennis te maken met de Vereniging FFP en hiermee gebruik te maken van de relevante vakinformatie over Financiële Planning.

Waarom aspirant-lid worden van FFP?

Je bent begonnen aan een prachtige opleiding tot financieel planner. Een beroep dat in tijden van toenemende complexe financiële situaties voor de consument en ondernemer steeds meer in de aandacht staat. Inzicht geven in financiële levensdoelen aangevuld met hoogwaardig integraal financieel advies wordt meer en meer gevraagd en hoog gewaardeerd.

FFP is dé beroepsorganisatie voor de gecertificeerd financieel planner. In het FFP/CFP-register worden alle gecertifieerde leden aangemeld en online gepubliceerd zodat ze goed vindbaar zijn voor de zoekende consument en ondernemer.

Met een lidmaatschap van de beroepsvereniging FFP kan de gecertificeerd financieel planner eenvoudig zijn kennis up-to-date houden van de financiële wet- en regelgeving, ontwikkelingen en trends in de financiële markt volgen, interessante vakcongressen bijwonen en contact houden met een groot netwerk van andere financieel planners.

FFP biedt cursisten die de opleiding tot financieel planner volgen graag de mogelijkheid om aspirant-lid te worden en nu al gebruik te maken van relevante vakinformatie.
Het aspirant-lidmaatschap is mogelijk gedurende de periode van de opleiding om daarna, na het behalen van het FFP-diploma, tot een keuze te komen voor definitief lidmaatschap en de titel FFP en/of CFP dragen.

Kosten FFP aspirant-lidmaatschap

Als je in opleiding bent voor het FFP-diploma, kun je aspirant-lid worden. Een lidmaatschap kost €95,- (excl. btw) per jaar. Indien je na 1 januari lid wordt, betaal je naar rato. De maximale looptijd van het lidmaatschap is 2 jaar, plus instroomperiode (eerste jaar).

Wat krijgt je als aspirant-lid van FFP?

  • 1x per maand de nieuwsbrief FFP Actueel
  • 1x per 2 weken de PE-Nieuwsbrief (zonder PE-verplichting). Hierin staan alle nieuwe PE-vakartikelen PE-webinars en externe interessante trainingen over financiële planning.
  • Toegang tot deelname aan live PE-webinars (zonder PE-verplichting)
  • Toegang tot FFP-congressen en -evenementen voor het lidmaatschapstarief van €41,-
  • Ambassadeur FP te worden. Hiermee ontvang je wekelijks consumentenartikelen over financiële planning om te delen via social media met jouw netwerk.

AANMELDEN?

Stuur een e-mail met je naam en de naam van het opleidingsinstituut waar jij je FFP opleiding volgt naar info@ffp.nl en je ontvangt van ons een aanmeldlink via de mail.

Heb je vragen over het aspirant-lidmaatschap of over de Vereniging FFP?
Neem dan contact op via info@ffp.nl of bel op werkdagen naar 035-30 20 120 (tussen 09.00 en 12.00 uur).
Team FFP staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.