FFP aspirant-lid worden?

FFP biedt speciaal aan cursisten van de CFP-opleiding de mogelijkheid om via het CFP aspirant-lidmaatschap alvast kennis te maken met de Vereniging FFP en hiermee gebruik te maken van de relevante vakinformatie over Financiële Planning.

Waarom aspirant-lid worden van FFP?

Je bent begonnen aan een prachtige opleiding tot financieel planner. Een beroep dat in tijden van toenemende complexe financiële situaties voor de consument en ondernemer steeds meer in de aandacht staat. Inzicht geven in financiële levensdoelen aangevuld met hoogwaardig integraal financieel advies wordt meer en meer gevraagd en hoog gewaardeerd.

FFP is dé beroepsorganisatie voor de gecertificeerd financieel planner. In het CFP-register worden alle gecertifieerde leden aangemeld en online gepubliceerd zodat ze goed vindbaar zijn voor de zoekende consument en ondernemer.

Met een lidmaatschap van de beroepsvereniging FFP kan de gecertificeerd financieel planner eenvoudig zijn kennis up-to-date houden van de financiële wet- en regelgeving, ontwikkelingen en trends in de financiële markt volgen, interessante vakcongressen bijwonen en contact houden met een groot netwerk van andere financieel planners.

FFP biedt cursisten die de opleiding tot financieel planner volgen graag de mogelijkheid om aspirant-lid te worden en nu al gebruik te maken van relevante vakinformatie.
Het aspirant-lidmaatschap is mogelijk gedurende de periode van de opleiding om daarna, na het behalen van het CFP-diploma, tot een keuze te komen voor definitief lidmaatschap en de titel CFP dragen.

Kosten aspirant-lidmaatschap

Als je in opleiding bent voor het CFP-diploma, kun je aspirant-lid worden. Een lidmaatschap kost in 2022 €97,- (excl. btw) per jaar. Indien je na 1 januari lid wordt, betaal je naar rato. De maximale looptijd van het lidmaatschap is 2 jaar, plus instroomperiode (eerste jaar).

Wat krijgt je als aspirant-lid van FFP?

  • Toegang tot de besloten FFP omgeving ‘www.mijnffp.nl’, waar je allerlei relevante vakinformatie over financiële planning vindt en waar je mee kunt doen met de diverse PE-onderdelen Kennis & Actualiteit (niet-verplicht).
  • 1x per maand de nieuwsbrief FFP Actueel
  • 1x per 2 weken de PE-Nieuwsbrief (zonder PE-verplichting). Hierin staan alle nieuwe PE-vakartikelen PE-webinars en externe interessante trainingen over financiële planning.
  • Toegang tot deelname aan live PE-webinars (zonder PE-verplichting)
  • Toegang tot congressen en -evenementen van de vereniging FFP voor het lidmaatschapstarief.

Wordt ook ambassadeur van financiële plannen en meld je meteen aan voor het social media programma, waarmee je makkelijk door FFP geschreven artikelen over financieel planningsonderwerpen kunt delen met jouw netwerk. Ga naar ffp.nl/ambassadeur en meld je aan.

AANMELDEN?

Stuur een e-mail met je naam en de naam van het opleidingsinstituut waar jij je CFP-opleiding volgt naar info@ffp.nl en je ontvangt van ons een aanmeldlink via de mail.

Heb je vragen over het aspirant-lidmaatschap of over de Vereniging FFP?
Neem dan contact op via info@ffp.nl of bel op werkdagen naar 035-30 20 120 (tussen 09.00 en 12.00 uur).
Team FFP staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

 

Klik hier voor het pdf met de voorwaarden