FFP Student Award 2020

LET OP!: vanwege de coronacrisis zijn de spelregels, de inleverdatum, de hoofdprijs en de datum van de award uitreiking gewijzigd! Kijk voor een laatste update op ffpstudentaward.nl

De beroepsvereniging voor Financieel Planners FFP organiseert voor de studenten van Hogescholen ieder jaar de ‘FFP Student Award”. Hiermee beoogt FFP om zowel binnen als buiten het hoger onderwijs het beroep van gecertificeerd financieel planner goed op de kaart te zetten en te ondersteunen. De wedstrijd betreft het gezamenlijk, in een team van drie HBO-studenten, uitwerken van een financieel klantadvies op basis van de door FFP uitgereikte casus. Iedere HBO-opleiding vaardigt één beste team af voor deelname aan de FFP Student Award 2020.

De hoofdprijs (een reis naar het FPA congres) wordt, i.v.m de coronacrisis, vervangen door een persoonlijke waardebon ad. € 1.000,- per teamlid, voor een studie in 2020 naar keuze t.b.v. de eigen beroepsontwikkeling.

Bekijk op de speciale FFP Student Award website voor meer informatie over onder andere:

  • De winnaars van voorgaande edities
  • De opdrachtomschrijving en spelregels FFP Student Award
  • De beoordelingscriteria
  • De planning voor 2020

Deadline aanmelding wedstrijd FFP Student Award 2020
De aanmelding voor deelname aan de FFP Student Award loopt van juni 2019 tot uiterlijk 18 november 2019. Klik hier en meld je meteen aan.
Na aanmelding via het aanmeldformulier worden de casus met bijlagen, opdrachtomschrijving en overige documenten verstuurd naar de ingevulde contactpersoon.

Meer weten? Neem dan contact op met FFP Student Award-team:
Voor de Casus en Vakinhoudelijke vragen: Brigitte Rhayour Alami – Mulder: brigitte.rhayour@ffp.nl
Voor Communicatie en organisatievragen: Kirsty van Oosteroom: kirsty.van.oosteroom@ffp.nl

————————————

FFP Student Award 2019 is gewonnen door Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Amsterdam – Op donderdag 6 juni is de FFP Student Award 2019 uitgereikt aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Het was een nek-aan-nekrace. Het financiële advies van het HvA-studententeam werd door de vakjury het best beoordeeld. De drie winnende studenten Sven Maijer, Floris Lautenslager en Martijn Quatfass hebben de prijs in ontvangst genomen. Zij winnen een reis naar het internationale Financieel Planners Congres in Minneapolis (VS) in oktober dit jaar.

Klik hier en lees het hele persbericht >>