Betaal altijd jezelf eerst!

Datum: 06-11-2018 In: advies

Betaal

De kracht zit in de herhaling

Robert Kiyosaki blijft er maar op hameren: ‘Betaal jezelf eerst’. Het is voor mij zo’n gewoonte dat ik er niet eens over nadenk. Goed met geld omgaan zit in mijn genen. Vanaf het moment dat ik mijn eerste salaris verdiende, ben ik geld naar mijn spaarrekening gaan boeken. Hierdoor heb ik altijd voldoende buffer gehad, rood staan ken ik niet en ik heb alleen geld geleend voor mijn huis. Onlangs ontving ik een mail van een lezer die aangaf dat het voor hem juist de les was die het verschil heeft gemaakt. Hij betaalde iedere maand van zijn salaris alles en iedereen, maar hield geen geld over. Hij kocht wel leuke gadgets voor zichzelf, maar dat gaf maar tijdelijke voldoening. Nu hij maandelijks een deel van zijn salaris wegzet, heeft hij geld dat echt van hem is. Lees verder….